Ταυρίνη (Αμινοξύ)

Η ταυρίνη είναι μια νέα προσθήκη στο Matcha Slim. Έχει θαυμάσια αποτελέσματα για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας στο αδυνάτισμα. Πώς λοιπόν συνδέονται η ταυρίνη και η απώλεια βάρους;

Ταυρίνη (Αμινοξύ)

Η ταυρίνη είναι ένα αμινοσουλφονικό οξύ που εμφανίζεται φυσικά στο σώμα μας. Συγκεντρώνεται ιδιαίτερα στον εγκέφαλο, τα μάτια, την καρδιά και τους μύες. Είναι διαφορετικό από τα άλλα αμινοξέα. Δεν χρησιμοποιείται για τη δημιουργία πρωτεϊνών, αντίθετα κατατάσσεται ως απαραίτητο αμινοξύ.

Το σώμα σας μπορεί να παράγει ταυρίνη και αν βρίσκεται επίσης σε ορισμένα τρόφιμα. Ωστόσο, ορισμένα άτομα – όπως εκείνα με συγκεκριμένες ασθένειες όπως η καρδιοπάθεια ή ο διαβήτης – μπορεί να ωφεληθούν από τη λήψη συμπληρώματος

Γιατί Να Πάρετε Ταυρίνη;

Η ταυρίνη είναι σημαντική για την καθημερινή σας υγεία. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ομάδες με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καταναλώνουν υψηλότερες ποσότητες ταυρίνης από ό,τι εμείς στον υπόλοιπο κόσμο. Η υψηλή πρόσληψη ταυρίνης θα μπορούσε να είναι ο υποκείμενος παράγοντας στους πληθυσμούς με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στον κόσμο – και για καλό λόγο.

Τα συμπληρώματα ταυρίνης μπορούν να μετριάσουν τις βλαβερές συνέπειες του λίπους, της γλυκόζης και της υπερβολικής ινσουλίνης. Μπορεί να ενισχύσει και να προστατεύσει τα κύτταρα του καρδιακού μυός και το σύστημα των αιμοφόρων αγγείων που παρέχει αίμα σε όλο το σώμα και να σας βοηθήσει να προστατευτείτε από την αθηροσκλήρωση, τις καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια.

Η ταυρίνη προστατεύει επίσης την όραση και την ακοή. Μπορεί να αποτρέψει και να ανακουφίσει τις επιληπτικές κρίσεις και έχει αποδειχθεί ότι θεραπεύει την πιο κοινή αιτία ηπατικής νόσου στην Ελλάδα.

Ταυρίνη Και Αδυνάτισμα

Εκτός από την προστασία της καρδιάς και του συκωτιού σας, η ταυρίνη είναι απαραίτητη αν θέλετε να χάσετε βάρος ή αν θέλετε να ενισχύσετε την απόδοσή σας στο γυμναστήριο.

Σε μελέτες σε ανθρώπους, η ταυρίνη έχει αποδειχθεί ότι απομακρύνει τα απόβλητα που οδηγούν σε κόπωση και προκαλούν μυϊκό κάψιμο. Προστατεύει επίσης τους μυς από την κυτταρική βλάβη και το οξειδωτικό στρες.

Επιπλέον, αυξάνει την καύση λίπους κατά τη διάρκεια της άσκησης. Οι προπονημένοι αθλητές, όπως οι ποδηλάτες και οι δρομείς, έχουν καταφέρει να καλύψουν μεγαλύτερες αποστάσεις με λιγότερη κόπωση όταν προσθέτουν ταυρίνη στη ρουτίνα τους.

Μια άλλη μελέτη υποστηρίζει το ρόλο αυτού του αμινοξέος στη μείωση της μυϊκής βλάβης. Οι συμμετέχοντες που τέθηκαν σε μια ρουτίνα άρσης βαρών με μυϊκή βλάβη παρουσίασαν λιγότερους δείκτες βλάβης και λιγότερο μυϊκό πόνο.

Εκτός από αυτά τα οφέλη απόδοσης, η ταυρίνη μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους αυξάνοντας τη χρήση του λίπους από το σώμα σας ως καύσιμο. Σε ποδηλάτες, η συμπληρωματική χορήγηση 1,66 γραμμαρίων ταυρίνης αύξησε την καύση λίπους κατά 16%!

Η Ταυρίνη Βοηθά Στην Πρόληψη Της Παχυσαρκίας

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους η ταυρίνη μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής υγείας είναι η καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Σημειώστε ότι η ταυρίνη δεν είναι ένα θαυματουργό συμπλήρωμα. Εάν επιθυμείτε να καταπολεμήσετε την παχυσαρκία και να χάσετε βάρος, θα πρέπει να το συνδυάσετε με άσκηση και σωστή διατροφή για να δείτε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Μελέτες δείχνουν ότι 3 γραμμάρια ταυρίνης την ημέρα για 7 εβδομάδες μείωσαν σημαντικά το σωματικό βάρος σε μια ομάδα υπέρβαρων ή παχύσαρκων (αλλά όχι ακόμη διαβητικών) ενηλίκων. Τα υποκείμενα είδαν επίσης σημαντική μείωση στα συστατικά της χοληστερόλης τους που προβλέπουν τον κίνδυνο αθηροσκλήρωσης.

Διάφορες μελέτες σε ζώα υποστηρίζουν επίσης τις ικανότητες της ταυρίνης κατά της παχυσαρκίας και της μείωσης των λιπιδίων, τόσο μόνη της όσο και σε συνδυασμό με άλλα φυσικά προϊόντα. Οι μελέτες αυτές υπογραμμίζουν την ικανότητα της ταυρίνης να βελτιώνει την ανοχή στη γλυκόζη σε παχύσαρκα ζώα, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη του διαβήτη. Οι μελέτες αυτές δεν έχουν διεξαχθεί ακόμη σε ανθρώπους, αλλά τα αποτελέσματα είναι ελπιδοφόρα!

Πώς Μπορείτε Να Πάρετε Ταυρίνη Για Απώλεια Βάρους;

Η ταυρίνη βρίσκεται φυσικά στο κρέας, τα ψάρια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και είναι επίσης διαθέσιμη ως συμπλήρωμα διατροφής. Είναι μέρος του λόγου για τον οποίο η κατανάλωση τόσο μεγάλης ποσότητας πρωτεΐνης όταν θέλετε να χάσετε βάρος ή να αποκτήσετε μυς είναι τόσο σημαντική.

Πέρα από την ταυρίνη, η κατανάλωση περισσότερων πρωτεϊνών (κρέας, ψάρι και γαλακτοκομικά) μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό σας, να μειώσει την όρεξη και να αλλάξει αρκετές ορμόνες που ρυθμίζουν το βάρος. Φανταστείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει για εσάς το να αλλάξετε ελαφρώς τη διατροφή σας και να συμπεριλάβετε περισσότερο άπαχο κρέας και να προσθέσετε ένα συμπλήρωμα ταυρίνης!

Επιπλέον, η ταυρίνη μπορεί να είναι πιο δύσκολο να επεξεργαστεί από κάποιους, ειδικά αν υποτίθεται ότι δεν πρέπει να έχετε πολύ κόκκινο κρέας ή λίπος στη διατροφή σας. Οι βίγκαν και οι χορτοφάγοι συχνά παρουσιάζουν επίσης ανεπάρκεια ταυρίνης, λόγω της διατροφής τους.

Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να λάβετε ταυρίνη, πέρα από την κατανάλωση άπαχου κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Το Matcha Slim σας επιτρέπει να λαμβάνετε ταυρίνη μέσα από την αδυνατιστική του φόρμουλα.

Αυτό επιτρέπει την απορρόφησή της απευθείας στην κυκλοφορία του αίματός σας, χωρίς να ανησυχείτε για τη διακοπή της δίαιτάς σας ή την αναζωπύρωση μιας προϋπάρχουσας πάθησης, όπως η νόσος του Crohn. Το καλύτερο σημείο για το Matcha Slim είναι ότι συνεργάζεται με τα υπόλοιπα δραστικά συστατικά του και δίνει αποτελέσματα υπερπολλαπλάσια σε σχέση και τα κοινά αδυνατιστικά προϊόντα της αγοράς!

Σημείωση: Τα υπόλοιπα δραστικά συστατικά του Matcha Slim είναι:

Scroll to Top