Ποιος Θα Πρέπει Να Αποφεύγει Το Matcha Slim;

Είναι σίγουρο ότι θα έχετε ενθουσιαστεί πολύ για να απολαύσετε ένα φλιτζάνι τσάι Matcha. Επίσης, πρέπει να αισθάνεστε υπερηφάνεια για τον εαυτό σας που ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ποιος Θα Πρέπει Να Αποφεύγει Το Matcha Slim;

Είναι γνωστό ότι μπορεί να έχετε συμπεριλάβει το τσάι Matcha στη ρουτίνα σας για να χάσετε βάρος και να παραμείνετε υγιείς. Όμως, ο χρυσός κανόνας της κατανάλωσης κάθε super-food είναι να βεβαιωθείτε ότι επιμένετε στη σωστή ποσότητα, στο σωστό χρόνο και διατηρείτε τη σωστή συχνότητα, για να αποφύγετε οποιεσδήποτε παρενέργειες.

Το γεγονός ότι το Matca Slim είναι μια υπερ-τροφή δεν σημαίνει ότι ολόκληρη η μέρα σας θα επικεντρώνεται γύρω του. Αυτό συμβαίνει επειδή η υπερβολική ποσότητα από οτιδήποτε είναι κάτι κακό!

Στην πραγματικότητα, η υπερβολική κατανάλωση τσαγιού Matcha μπορεί να αντιστρέψει τα οφέλη του.

6 Σημεία Που Πρέπει Να Λάβετε Υπόψη Σας Αν Δεν Ακολουθείτε Τις Οδηγίες Χρήσης

Το Matcha, είναι μια σκόνη σμαραγδένιου πράσινου τσαγιού που είναι φρεσκοαλεσμένο – είναι φυσικό και βιολογικό. Υπάρχει πολύς θόρυβος για τα θεραπευτικά του οφέλη. Αλλά μαντέψτε! Αντί να είναι απλώς μια ευλογία, το matcha μπορεί να βλάψει την υγεία σας, αν δεν ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης.

  1. Το Matcha Slim είναι γεμάτο καφεΐνη, γεγονός που το καθιστά αυστηρά απαγορευτικό για τις έγκυες γυναίκες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή. Η υπερβολική δόση καφεΐνης μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, ευερεθιστότητα και αϋπνία.
  2. Η υπερβολική κατανάλωση τσαγιού μπορεί να προκαλέσει διάρροια, καθώς παρεμποδίζει τη φυσική βιομάζα του εντέρου σας, καθιστώντας το ευαίσθητο απέναντι σε ορισμένα παθογόνα.
  3. Μπορεί κανείς να υποφέρει και από άλλες πεπτικές διαταραχές, όπως το IBS (σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου), το οποίο μερικές φορές είναι επώδυνο και δυσάρεστο.
  4. Η κατανάλωση περισσότερων από δύο φλιτζανιών την ημέρα μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στον καρδιακό ρυθμό.
  5. Η κατανάλωσή του σε μεγάλες δόσεις μπορεί να οδηγήσει σε ναυτία και εμετό, λόγω της υπερδοσολογίας πολυφαινολών στον οργανισμό.
  6. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε ζάλη, αν δεν τηρήσετε τη συνιστώμενη ποσότητα.

Κάθε μορφή τσαγιού ή καφεϊνούχου προϊόντος δεν πρέπει να καταναλώνεται μόνη της, επειδή προκαλεί οξύτητα και γαστρικά προβλήματα. Να τρώτε τακτικά ελαφριά και υγιεινά σνακ.

Scroll to Top