Θα Μπορώ Να Κοιμηθώ Αν Πάρω Matcha Slim;

Το Matcha Slim παρέχει ενέργεια και συγκέντρωση χωρίς το άγχος, τη νευρικότητα και τις διαταραχές του ύπνου που τόσο συχνά συνοδεύουν τον καφέ. Αυτό οφείλεται στην παρουσία της L-θεανίνης, ενός αμινοξέος που μειώνει σημαντικά την επίδραση των διεγερτικών επιδράσεων της καφεΐνης.

Θα Μπορώ Να Κοιμηθώ Αν Πάρω Mathca Slim;

Οι φυσικές ενώσεις στη φόρμουλα, δεν έχουν παρενέργειες και είναι ευεργετικές για τον ύπνο και τη γνωστική απόδοση. Έχουν επίσης ένα ευρύ φάσμα άλλων οφελών για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής μείωσης των κινδύνων για χρόνιες ασθένειες όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης και διάφοροι τύποι καρκίνου.

Σημείωση: Αποκλείεται να βρείτε το γνήσιο προϊόν στο φαρμακείο. Ο μόνος τρόπος να αποκτήσετε την πανίσχυρη φόρμουλα του Matcha Slim, είναι κάνοντας παραγγελία online.

Οφέλη Του Matcha Slim Στον Ύπνο

Η φόρμουλα έχει διάφορες φυσικές ενώσεις που μπορούν να προσφέρουν ευεργετικά οφέλη στον ύπνο. Οι δυνατότητες μείωσης του άγχους και του στρες της L-theanine καθιστούν το Matcha Slim ένα συμπλήρωμα διατροφής φιλικό προς τον ύπνο.

Η L-θεανίνη μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, μιας διεγερτικής ορμόνης που αποτελεί μέρος της αντίδρασης του σώματος στο στρες. Η κορτιζόλη μας κρατά σε εγρήγορση – τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης παρεμβαίνουν στην ικανότητά μας να αποκοιμηθούμε και να παραμείνουμε κοιμισμένοι. Η κορτιζόλη συνήθως υπάρχει σε ένα είδος αντίστροφης σχέσης με την ορμόνη μελατονίνη που προάγει τον ύπνο. Όταν τα επίπεδα κορτιζόλης είναι υψηλότερα, τα επίπεδα μελατονίνης παραμένουν χαμηλά.

Η L-θεανίνη έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τις σωματικές και ψυχολογικές μας αντιδράσεις στο στρες και ότι βελτιώνει τον ύπνο σε άτομα με άγχος και άλλες διαταραχές της διάθεσης. Μια μελέτη του 2019 διαπίστωσε ότι 8 εβδομάδες καθημερινής κατανάλωσης L-θεανίνης οδήγησαν σε σημαντική βελτίωση της ικανοποίησης από τον ύπνο σε άτομα με γενικευμένη αγχώδη διαταραχή.

Μια άλλη πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι 8 εβδομάδες καθημερινής κατανάλωσης L-θεανίνης μείωσαν το άγχος και βελτίωσαν τον ύπνο σε άτομα με κατάθλιψη. Η L-θεανίνη επίσης επιβραδύνει και εξουδετερώνει τις διεγερτικές επιδράσεις της καφεΐνης, γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις παρενέργειες που διαταράσσουν τον ύπνο άλλων προϊόντων καφεΐνης (υπό την προϋπόθεση ότι καταναλώνετε το Matcha Slim με περίσκεψη και με μέτρο, για να μην έχετε παρενέργειες).

Το Matcha Slim είναι πηγή τρυπτοφάνης, η οποία βοηθά τον οργανισμό να παράγει σεροτονίνη και μελατονίνη, δύο ορμόνες απαραίτητες για τον υγιή ύπνο και τους υγιείς κύκλους ύπνου-αφύπνισης.

Με την ηλικία, τα επίπεδα αυτών των ορμονών τείνουν να μειώνονται και αυτές οι μειούμενες ορμόνες συμβάλλουν σε προβλήματα ύπνου και διαταραχές του κιρκάδιου ρυθμού που γίνονται συχνότερες και εντονότερες με την ηλικία. Ένας αυξανόμενος όγκος ερευνών δείχνει ότι η διατροφή πλούσια σε τρυπτοφάνη μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγή μελατονίνης και σεροτονίνης και να βελτιώσει τον ύπνο.

Οι κατεχίνες στη φόρμουλα – συμπεριλαμβανομένης της πιο άφθονης, της EGCG – μπορούν επίσης να βοηθήσουν στον ύπνο μειώνοντας τη φλεγμονή και το στρες.

Πόση Καφεΐνη Περιέχει Το Matcha Slim;

Η ποσότητα καφεΐνης μπορεί να διαφέρει κάπως ανάλογα με τον τρόπο καλλιέργειας και επεξεργασίας. Το τσάι Matcha υψηλής ποιότητας είναι ένας γευστικός και ισχυρός παράγοντας και μία μικρή ποσότητα αρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η καλύτερη επιλογή συνήθως είναι ½ κουταλάκι του γλυκού (περίπου 1 γραμμάριο) σε 1 φλυτζάνι του τσαγιού.

Ως γενικός οδηγός για τις ποσότητες καφεΐνης, η φόρμουλα Matcha Slim έχει περίπου τη μισή καφεΐνη από ένα φλιτζάνι καφέ και περίπου τη διπλάσια καφεΐνη από ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι. Μια κούπα κανονικού καφέ περιέχει περίπου 120-140 mg καφεΐνης. Μια κούπα Matcha (φτιαγμένη με 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη), μπορεί να περιέχει περίπου 70 mg καφεΐνης, σε σύγκριση με μια κούπα πράσινο τσάι, με περίπου 30-40 mg.

Η συγκεκριμένη ποσότητα καφεΐνης στα ροφήματά σας θα εξαρτηθεί από το τις αναγραφόμενες οδηγίες προϊόν, την ποσότητα που χρησιμοποιείτε και τον τρόπο παρασκευής του ροφήματός σας, με την προϋπόθεση ότι δεν ανήκετε σε κάποια πληθυσμιακή ομάδα η οποία θα πρέπει να αποφεύγει αυτή τη φόρμουλα.

Ως γενικός οδηγός για τις ποσότητες καφεΐνης, η φόρμουλα Matcha Slim έχει περίπου τη μισή καφεΐνη από ένα φλιτζάνι καφέ και περίπου τη διπλάσια καφεΐνη από ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι. Μια κούπα κανονικού καφέ περιέχει περίπου 120-140 mg καφεΐνης. Μια κούπα Matcha (φτιαγμένη με 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη), μπορεί να περιέχει περίπου 70 mg καφεΐνης, σε σύγκριση με μια κούπα πράσινο τσάι, με περίπου 30-40 mg.

Η συγκεκριμένη ποσότητα καφεΐνης στα ροφήματά σας για να μην υπάρξει περίπτωση για παρενέργειες, θα εξαρτηθεί από το τις αναγραφόμενες οδηγίες προϊόν, την ποσότητα που χρησιμοποιείτε και τον τρόπο παρασκευής του ροφήματός σας.

Συνιστάται να εφαρμόζετε τις ίδιες οδηγίες για την προάσπιση του ύπνου στο Matcha Slim, όπως θα εφαρμόζατε και στον καφέ ή σε άλλα ροφήματα με καφεΐνη: απολαύστε το με μέτρο και σταματήστε την κατανάλωση καφεΐνης μέχρι τα μέσα του απογεύματος, ώστε να δώσετε στο σώμα σας αρκετό χρόνο να επεξεργαστεί την καφεΐνη πριν έρθει η ώρα για ύπνο.

Scroll to Top