Τι Συμβαίνει Αν Πίνω Matcha Slim Κάθε Μέρα;

Αν είστε ενήλικας, σας συνιστούμε να απολαμβάνετε 1-2 ροφήματα Matcha Slim καθημερινά. Πολλαπλές μελέτες γύρω από τη σκόνη πράσινου τσαγιού matcha έχουν διαπιστώσει ότι αυτή είναι η πιο υγιεινή δοσολογία σε καθημερινή βάση.

Τι Συμβαίνει Αν Πίνω Matcha Slim Κάθε Μέρα;

Όσον αφορά την καλύτερη ώρα για να απολαμβάνετε το τσάι σας, το πρωί και το απόγευμα είναι γενικά οι καλύτερες ώρες. Αν και αν πίνετε Matcha Slim για την απώλεια βάρους, ίσως να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το καταναλώσετε περίπου τριάντα λεπτά πριν από τα γεύματα σας και/ή τη γυμναστική σας.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την κατανάλωση πράσινου τσαγιού. Μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, στη μείωση του κινδύνου καρκίνου, στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και ακόμη και στην καταπολέμηση της νόσου του Αλτσχάιμερ. Φροντίστε μόνο να ενημερωθείτε σχετικά με το ποιες ώρες της ημέρας είναι καλό να αποφεύγεται.

Το τσάι Matcha Slim είναι ένα ρόφημα απώλειας βάρους που παρασκευάζεται από φύλλα πράσινου τσαγιού που έχουν αλεσθεί σε λεπτή σκόνη. Έχει γίνει δημοφιλές ποτό λόγω των υψηλών επιπέδων του σε αντιοξειδωτικά και κατεχίνες, οι οποίες είναι φυσικές χημικές ουσίες που βοηθούν στην ενίσχυση του μεταβολισμού, στη μείωση της χοληστερόλης και στη μείωση της φλεγμονής.

Πόση Σκόνη Matcha Slim Πρέπει Να Χρησιμοποιείτε Ανά Φλιτζάνι;

Αυτό εξαρτάται από το πόση γεύση matcha προτιμάτε. Γενικά, λέμε ότι δύο μερίδες των 2 γραμμαρίων η καθεμία ή τέσσερις μερίδες του 1 γραμμαρίου η καθεμία έχουν ως αποτέλεσμα νόστιμη γεύση matcha και δεδομένου ότι το τσάι matcha αναφέρεται ότι είναι ασφαλές να καταναλώνετε όσο προτιμάτε, μπορείτε να αποφασίσετε πόσο δυνατό θα κάνετε κάθε φλιτζάνι και πόσες συνολικές μερίδες θα απολαμβάνετε κάθε μέρα.

Εάν ενδιαφέρεστε για τα οφέλη της γνωστικής απόδοσης του matcha ή για την πιθανή προστασία από τον νευροεκφυλισμό, λάβετε υπόψη σας πρόσφατη έρευνα που ορίζει 4 μερίδες (4g) matcha σε μία ημέρα.

Διαπιστώθηκε ότι αυτή η δόση βελτίωσε την ταχύτητα της προσοχής και τις λειτουργίες της μνήμης στην ομάδα ανθρώπινων δοκιμών σε σύγκριση με τους όσους πήραν placebo.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Σε κάθε περίπτωση, να ακολουθείτε τις οδηγίες που δίνονται στην συσκευασία. Όσα διαβάσατε, αφορούν γνώμες χρηστών και επιστημονικές απόψεις, όμως πάντα η ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη οδός, είναι αυτή που υποδεικνύει η κατασκευάστρια εταιρία.

Scroll to Top